Verkrijgbaar bij de betere apotheek en huidexpert
VOOR 12:00 BESTELD OP WERKDAGEN, ZELFDE DAG VERZONDEN
GRATIS VERZENDING VANAF €40 IN BELGIË

Your cart

Your cart is empty

-Blog post-

Magie op je gelaat

Camille rockt met haar eigen make-upcollectie by Cent Pur Cent!  

Als kleine meid droomde Camille al van een eigen make-uplijn, liefst met een overload aan glitters. En guess what? Die droom komt gewoon uit met haar eigen make-upcollectie in samenwerking met Cent Pur Cent. Ontdek hier de verschillende producten en hoe je ze kan gebruiken.

Blush sticks

De easy-to-use Blush Sticks (Perfect voor mij en Ma Chérie) geven je wangen een chill roze tintje. Met de Blusher Borstel blend je de blush perfect uit op de appels van je wangen.

Diamant Highlighter

Voor de ultimate glow-getters is er de Diamant Highlighter. Hij glijdt soepel over je huid, benadrukt je beste features en creëert een sick highlighteffect met glittertinten in wit, roze en zilver. Breng 'm aan met de Highlighter Brush voor de perfecte glow up.

Magic Cream

De Magic Cream laat je gezicht meteen shinen. Het voelt echt als magie en geeft je een roze halo die langzaam vervaagt, maar wel een subtiele glow achterlaat.

Lipgloss

Je lippen verdienen ook wat love met Lipgloss, in coole tinten die je easy-peasy aanbrengt met de applicator.

Skylashes Mascara

En wacht, paarse mascara alert! Onze Skylashes bevatten kokosolie en laurinezuur voor happy wimpers. De castorolie geeft extra dikte en elasticiteit. Een funky twist voor je ogen!

Skyliner Eyepencils

De Skyliners zijn dan weer ontworpen voor snelle en precieze eyeliners rond je ogen. De kleuren knallen echt.

Eyeshadow Palette

Het Camille Eyeshadow Palette heeft dromerige kleuren voor een magische, sparkly ooglook. De Smudger en Blender Brush helpen bij het aanbrengen en vervagen van de kleuren. Bonus: de oogschaduws zijn 100% vegan.

Stardust Topper

En om je look helemaal on point af te maken, hebben we de Stardust Topper. Een unieke formule met lichtreflecterende deeltjes en pigmenten, waardoor je ogen gewoonweg shinen. Ook dit product is super veelzijdig, gebruik het voor een subtiele sparkle of als pure eyecatcher voor een party look.